Ajánlások

Reisner & Wolff Hídtechnika Kft.

Reisner & Wolff Hídtechnika Kft.

Reisner & Wolff Hídtechnika Kft.

2012-11-17

"Lakatosüzemünkben intenzívebb munkavégzések jelentős mennyiségű hegesztési por keletkezik, melynek elszívásáról valamilyen formában gondoskodni kellett."

"Bár minden vonatkozó előírás szerint a határértékeken belül voltunk a levegőszennyezettség mértékét illetően, de úgy ítéltem meg, hogy ilyen környezetben nem várható el magas színvonalú munkavégzés, ezért döntöttem egy légtisztító berendezés beszerzéséről.

Több műszaki megoldást kaptam különböző ajánlattevőktől, ezek között az Imex Filtertechnika Kft-től is. Ezeket a megoldásokat hosszasan elemeztük, kikértük azoknak a véleményét, akik használnak ilyeneket, majd ezen ismeretek birtokában hoztuk meg a döntést. Fontos szempont volt az megbízhatóság, helytakarékosságon túl az energiaszükséglet és így az Ár/érték arány.

Végül az Imex Filtercube rendszere mellett döntöttünk, mely most már két csarnokban is kiépítésre került. Ezek a csarnokok voltak a legszennyezettebbek, mostanra már azt lehet mondani, hogy csak voltak. Egy váratlan előnyünk is származott a rendszer alkalmazásával, éspedig a fűtésünk csökkent ezek alkalmazásával, mert a csarnokot egy légfüggönnyel keresztbe elzárja, így a korábban mindig felszállt meleg levegő most alacsonyabban marad."

Lukács László
Ügyvezető / Geschäftsführer