Esettanulmányok

Push-Pull rendszer a Bombardier-nél

Push-Pull rendszer a Bombardier-nél

Push-Pull rendszer a Bombardier-nél

2014-04-02

A Bombardier Transportation Hungary Kft.-nél Mátranovákon 2011-ben építettünk ki legelső Push-Pull rendszerünket.

Ügyfelünket arra kértük, foglalja össze az elmúlt évek tapasztalatait.

"Elszívó rendszerünk véleményezése.

Mindhárm csarnokunkban Push-Pull rendszert használunk. Egy elszívó rendszer üzeme akkor jó ha a dolgozók annak kiesése esetén azonnal szólnak hogy hiányolják.

A karbantartás során a szűrőházak által leválasztott és a gyűjtőzsákokban képződött tetemes mennyiségű - a köszörűk által keltett lebegő por és a hegesztésből eredő finompor mennyisége bizonyítja a szűrő berendezések hasznosságát, hatékonyságát.

A dolgozóink hamar elfogadták és megszerették a rendszereket mert bizonyítva látták annak működését, szükségességét, szabad szemmel is tapasztalható a szálló por mennyiségének nagy mértékű csökkenése a korábbi állapotokhoz képest.  A munkavédelmis kolléga is pozitív megerősítését adta a berendezések hatékonyságáról.

Nem kis beruházás volt a Push-Pull rendszer, de egy a dolgozóinak az egészségére adó tulajdonosi kör ezt meglépi. A miénk szerencsére ilyen."

László Ferenc
Karbantartás művezető


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.