Hírek

Együttműködés a Filtrec s.r.l. céggel

Együttműködés a Filtrec s.r.l. céggel

Együttműködés a Filtrec s.r.l. céggel

2010-08-19

 

 

A Filtrec szűrőbetétek már korábban is megtalálhatók voltak az IMEX kínálatában, de az együttműködés most vált hivatalossá.
A Filtrec az elmúlt években ismert és elismert gyártójává vált a különféle kis, közepes és nagynyomású hidraulika-szűrőbetéteknek.
A Filtrec az eredeti gyári beépítésű szűrőkkel megegyező műszaki paraméretekkel és teljeskörű termék- és szolgáltatási felelősségbiztosítással ajánlja termékeit.
Ügyfelei között megtalálhatók a legjelentősebb autógyárak, erőművek, s a legjelentősebb ipari- és mezőgazdasági alkalmazások.
Az IMEX Filtertechnika Kft-vel folytatott együttműködés keretein belül az elmúlt másfél évben a magyar ipar szinte minden területére eljutottak a Filtrec-szűrőbetétek, ügyfeleink teljes megelégedettségére.
Nincs olyan ismert nyugat-európai vagy amerikai szűrőgyártó, amelyek termékeihez ne találhatnánk meg a megfelelő Filtrec-változatot.


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.