Hírek

Karácsony 2012

Karácsony 2012

Karácsony 2012

2012-12-17

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket !

Tisztelt Ügyfelünk !
Kedves Partnerünk !

Az IMEX Filtertechnika és az IMEX Szerviztechnika Kft. 2012. karácsonyán is szeretné megköszönni ügyfeleinek és partnereinek az ez évi megbízásaikat, együttműködésüket.

Az év a – lassan megszokottá váló – recessziós hangulat ellenére cégeinket nem érintette negatívan, sikeres évet zárunk. Ebben Önöknek kitüntetett szerepük van, hiszen csak kitartó megbízásaiknak köszönhetően érhettük ezt el.

Azoktól a partnereinktől ezúton is elnézést kérünk, akik nem maradéktalanul voltak megelégedve szolgáltatásainkkal, folyamatosan azon dolgozunk, hogy ezek mértékét a minimálisra csökkentsük.

Immáron 21 éve, karácsony előtt a szóró-ajándékokra szánt összeget egy rászoruló közösségnek egy összegben átutaljuk, bízva abban, hogy a sokadik naptár és golyóstoll után Önök is többre értékelik az e fajta „ajándékot”.

Ebben az évben a szolnoki Liget Úti Általános Iskola, Előkészítő, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Alapítványát támogattuk félmillió forint pénzadománnyal. Az alapítvány fogyatékos gyermekek oktatásával foglalkozik, biztosak vagyunk benne, hogy adományunknak jó helye lesz náluk.

Kérjük Önöket, hogy tekintsék adományunkat sajátjukénak is, együttműködésük nélkül nem járulhattunk volna hozzá e közösség hétköznapjainak könnyebbé tételéhez.

Egyúttal szeretnénk Önöknek néhány nyugodt napot, békés karácsonyt és egy kiegyensúlyozott új évet kívánni.

IMEX Filtertechnika Kft.
IMEX Szerviztechnika Kft.


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.