Hírek

Fontos újítás a JACOB-tól

Fontos újítás a JACOB-tól

Fontos újítás a JACOB-tól

2013-05-08

A FOOD GRADE termékek, amelyek közvetlen kapcsolatban vannak a rajtuk keresztülhaladó élelmiszerekkel, mostantól megfelelnek mind a szigorú Európai Uniós EC 1935/2004, mind az Amerikai, FDA követelményeknek.

Az élelmiszeripari minősítéssel ellátott termékek (FOOD GRADE RANGE) immáron nem csak a FDA, hanem az EC 1935/2004 követelményeinek is megfelelnek.

A JACOB az élelmiszeriparban gyakran használt termékeit (több mint 3000, moduláris, rozsdamentes termék) átvizsgáltatta, hogy ne csak az amerikai FDA, hanem az Európában rendszeresített EC 1935/2004-es követelményeknek is megfeleljenek.

A JACOB ezt megelőzően hónapokat töltött azzal, hogy aprólékosan átvizsgálja ezeket a termékeket, az acéltól kezdve, a ragasztóanyagokon át a tömítésekig. Majd ezek után kicserélték vagy áttervezték azokat, amelyeknél ez, szükségessé vált.

Ennek következményeképp, most már a piacon, egyedülállóan mindkettő bizonylattal rendelkezik.

 


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.