Hírek

Látta már az essenit?

Látta már az essenit?

Látta már az essenit?

2013-09-03

„Ha látta már az essenit, a világon más vásárt nem kell megnéznie” – hangzott el a 2009-es vásár megnyitóján a már elhíresült mondat.

Ez a gondolat az idei vásárra is igaz, a szakma ezen kiemelkedő találkozója a 2013-as évre is számos meglepetést, újdonságot tartogat. A szeptember 16. és 21. között Essenben megrendezésre kerülő nemzetközi börze lehetőséget teremt minden látogató számára a legkeresettebb technikák, gépek és szolgáltatások megtekintésére, kapcsolatteremtésre a tárgyalóasztal mindkét oldalán. Az évek során számos nagy volumenű üzlet indult útjára ennek a Ruhr parti városnak a vásáráról.

A Schweissen & Schneiden kiállítás szervezői nem hagynak kétséget afelől, hogy nem fog eltelni ez a hat nap eseménytelenül, a nemzetközi kiállítóknak és a változatos programoknak köszönhetően kihagyhatatlan ez az esemény.

Én szeptember 17-e délután érkezem a TEKA standjára, és egészen 20-a késő délutánig ott segítem német kollégáim munkáját. Arra kérem Önt is, látogasson meg minket, tekintse meg újdonságainkat!

Nagy örömömre szolgálna, ha vendégül láthatnánk, hiszen „Unter Freunden – Barátok közt” a TEKA idei mottója. Ha megérkezett a vásárra, kérem keressen mobiltelefonomon, és szívesen vendégül látom valamint bemutatom Önnek, Önöknek a TEKA kínálatát.

Ha részvételi szándékát mielőbb jelzi nekem, akkor nem csak a korlátozott számban rendelkezésemre álló napijegyből küldök Önnek, hanem a TEKA VIP-kártyájából is, hogy megkóstolhassa Münsterland helyi kulinaritásait.

Remélem találkozunk !


Schönberger Tamás
Területi képviselő
Telefon: +36-30/3841-209
E-mail:t.schonberger@imex.filtertechnika.hu


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.