Hírek

Pollack Expo

Pollack Expo

Pollack Expo

2016-04-18

Idén tízedik alkalommal rendezték meg a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának szervezésében a 2016-os Pollack Expo-t,

mely az építész és épületgépész szakma egyik legnagyobb országos műszaki börzéje. Cégünk kiállítóként először vett részt a régió és az egyetemi campus kereteiből országossá nőtt rendezvényen, ahol elsősorban a FabricAir® textil légcsatorna rendszerek és a Jacob® csővezeték rendszerek bemutatása, szélesebb körben ismertté tétele volt célunk.

A két napos konferencia-sorozat és kiállítás alatt kollégáink állták a sarat. Az érdeklődők közt ugyanúgy megtalálhatók voltak a legnagyobb hazai cégek épületgépészeti, üzemeltetési szakemberei, mint az építészek, belsőépítészek, és természetesen a jövő generációja, a fiatal építész illetve gépész hallgatók.

Az új technológiák mind műszaki tulajdonságaikkal, mind esztétikus és könnyű felhasználhatóságukkal nagy sikert arattak.


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.