Hírek

Új Logisztikai központ a Jacobnál

Új Logisztikai központ a Jacobnál

Új Logisztikai központ a Jacobnál

2018-02-06

Partnercégünk, a JACOB Söhne GmbH története legnagyobb infrastrukturális beruházásának utolsó szakaszába lépett. Új logisztikai centrumuk nagyobb raktárkapacitással rendelkezik, ennek köszönhetően számottevőbb előregyártott termékkészlet áll majd rendelkezésükre mely nagymértékben meggyorsítja a jövőbeni szállításokat.

Sajnos, az ilyen jellegű fejlesztések elengedhetetlen velejárója, hogy a központ beüzemelésének és próbaüzemének első hónapjában, továbbá a költözés ideje során felmerülnek szállítási és adminisztrációs nehézségek. Annak ellenére, hogy mind a JACOB mind mi igyekeztünk alaposan felkészülni erre az időszakra, mégis, várhatóan 2018 márciusának végéig JACOB termékeket csak megnövekedett szállítási idővel tudunk ajánlani.

Szíves elnézésüket kérjük ezért az ideiglenes kellemetlenségért és reméljük, hogy a jövőbeni, a JACOB által hosszú távra garantált gyorsabb és precízebb szállítás hamar feledteti mind önökkel, mind velünk ezt az eseti állapotot.


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.