Hírek

BOLL&KIRCH magyarországi képviselet

BOLL&KIRCH magyarországi képviselet

BOLL&KIRCH magyarországi képviselet

2018-05-07

Kedves Ügyfeleink!

Ismét újabb termékcsoporttal bővült az IMEX Filtertechnika Kft, mellyel további megoldási lehetőségek nyílnak Ügyfeleink problémáira, fejlesztéseihez.

2018.01.01-től hivatalosan is az IMEX Filtertechnika Kft. látja el a Boll&Kirch Filterbau GmbH magyarországi képviseletét.

Az 1950-ben alapított Boll&Kirch Filterbau GmbH a magas teljesítmény, a precíz, megbízható működés, a legjobb anyagok és az alacsony karbantartási igény szinonimája folyadék és gázszűrés területén. Magas minőségű termékeivel tűnik ki versenytársai közül, ezt igazolja számos nemzetközi elismerés és tanúsítvány is.

Termékeiket kialakításuk szerint három kategóriába soroljuk:

  • AUTOMATIC filter (automatizált öblítő rendszerrel ellátott visszamosó szűrőházak, folyadékok szűrésére) Minden olyan esetben javasoljuk ezen szűrők használatát, amikor a folyamatosan felhalmozódó szennyeződések gyakori szűrőelem cserét igényelnek, vagy a védendő rendszer automatizált és a karbantartási leállás nagy kieséssel jár.
  • DUPLEX filter (kétkamrás szűrőházak, folyadékok és gázok szűrésére) Használata olyan helyeken javasolt, ahol a szűrő manuális tisztítása, karbantartása ideje alatt fontos, hogy az ne okozzon fennakadást a folyamatban, az zavartalanul folytatódjon tovább.
  • SIMPLEX filter (egykamrás szűrőházak, folyadékok és gázok szűrésére) Használata olyan helyeken javasolt, ahol kevés a rendelkezésre álló hely, a rendszer lezárható, vagy a szűrő leválasztható a szűrőbetétek manuális cseréje/tisztítása alatt.

 


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.