Hírek

COVID-19 Koronavírus Járvány

COVID-19 Koronavírus Járvány

COVID-19 Koronavírus Járvány

2020-03-14

A koronavírus-járvány hatása az IMEX Filtertechnika Kft. működésére

Ügyfél tájékoztató / Customer Information / Kundeninformation

Szállítmányozó tájékoztató / Trucker Information / Frächterinformation

Az általunk ismert, a járvánnyal kapcsolatos magyar és nemzetközi korlátozások alapján nem zárható ki annak lehetősége, hogy cégünk az eddig ismert, megszokott vagy a ma érvényben lévő, de korábban előre nem látható intézkedések előtt visszaigazolt határidőket nem tudja betartani és késedelmesen teljesít.

Bár készletezéssel és átszervezéssel próbáljuk ezeket a kockázatokat a minimális szintre szorítani, sajnos a ma általunk ismert tények (forgalomkorlátozások, humánerőforrás kapacitások csökkenése, fuvarozási problémák, áru-, alkatrész- és eszközhiány stb.) és a járvánnyal kapcsolatos ma még nem kalkulálható történések mindezeket nem zárják ki.
A bekövetkezett helyzetet a szerződéskötés ill. a korábbi megbízások beérkezésének időpontjában előre nem látható, hatás- és ellenőrzési körünkön kívül eső, vis maior körülménynek tekintjük.
Természetesen mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az esetleges változásokról időben informáljuk ügyfeleinket és partnereinket.

Kérdéseikre, megkeresésükre igyekszünk gyorsan és legjobb tudásunknak megfelelően válaszolni és segíteni Önöknek abban, hogy az esetlegesen okozott és elszenvedett károkat a lehető legkisebb szinten tartsuk.
Bízunk abban, hogy ezt a mindannyiunk számára rendkívüli időszakot sikeresen átvészelve, néhány hónapon belül ismét a régi, megszokott formában folytathatjuk közös munkánkat.
Ehhez kívánunk Önöknek sok erőt és egyben köszönjük megértésüket

Pandur Attila
ügyvezető
 


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.