Hírek

Nagyfokú rendelkezésre állás, megbízható szerviz, személyes tanácsadás!

Nagyfokú rendelkezésre állás, megbízható szerviz, személyes tanácsadás!

Nagyfokú rendelkezésre állás, megbízható szerviz, személyes tanácsadás!

2020-06-04

Ez a három legfontosabb IMEX Filtertechnika szolgáltatás. Ebben nincs változás - az aktuális egészségügyi válság előtt, alatt és után sem.

Örülünk, ha tanácsot adhatunk
Munkatársaink megbízható partnerként szokás szerint, hétfőtől péntekig személyesen elérhetők az Ön számára. Természetesen külső munkatársaink is újra a helyszínen állnak rendelkezésére!

A legjobb, ha azonnal telefonál, és egyeztet egy személyes találkozót. http://imex.filtertechnika.hu/kapcsolat/

Optimalizált rendelkezésre állás és logisztika
Büszkék vagyunk arra, hogy mindenfajta szűrési megoldás vezető forgalmazójaként és mérnöki tervező partnerként az összes korlátozás ellenére májusban üzembe tudtuk helyezni új magaspolcos raktárunkat. Ezzel tovább optimalizáltuk, a válsághelyzetekkel szemben ellenállóbbá tettük raktárkapacitásunkat és logisztikánkat is.

Minden neves nemzetközi beszállítónk és partnerünk időközben újra teljes kapacitással üzemel, illetve folytatja a termelést. Mindez, valamint új raktárunk lehetővé teszi, hogy a maximális szállítási kapacitással dolgozzunk.

Örömmel nézünk a jövőbeli szűréstechnikai kihívások elébe – hívjon minket bizalommal!

Pandur Attila
Ügyvezető
 


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.