DONALDSON

DFPro

A DFPro a Donaldson leggyakrabban alkalmazott, automata tisztítású porleválasztó sorozata

Nevében hordozza két legfontosabb tulajdonságát:

  • Downflo-elv
  • Professzionális működés

A Downflo-elv a szűrőházban uralkodó, lefelé irányuló áramlási irányra utal. A szennyezett levegő a szűrőház felső részén lép be, majd a szűrőbetétek által megszűrve jut át a tiszta oldalra. Az áramlás eloszlik az egymás alatt elhelyezkedő betéteken, így egy folyamatos lefelé irányuló légmozgás uralkodik. A tisztítási impulzuskor eltávolított szennyeződést a légmozgás lefelé, a portartály irányába magával viszi. Könnyű, finom, lebegő porok esetén ez egy óriási előny a hagyományos, függőleges elhelyezkedésű patronokkal szemben, hisz ott az uralkodó légáram ellentétes irányú, így gátolja a ledobott por leülepedését.

Az ovális betétek  által nagyobb teret kap az uralkodó áramlás, ami kisebb légellenállást és nagyobb kopásállóságot jelent abraziv (koptató) porok esetében, így összességében nagyobb terhelhetőséget eredményez anélkül, hogy ez több energiát (ventilátor kW) igényelne.

A DFPro sorozat igazi előnye mindezek mellett a kompakt, PLUG & GO felépítés. A készülékek egy darabban, előszerelt kapcsolószekrénnyel, készre kábelezett tisztítószelepekkel, gyakorlatilag azonnali használatra kész állapotban érkeznek, így a telepítési idő minimális. 

A DFPro sorozat minden típusa elérhető robbanásvédett kivitelben is!

A szűrőbetétek tekintetében a jól bevált UltraWeb mellet számos egyéb szűrőanyag is elérhető, így minden porhoz megtalálható az ideális szűrőanyag. (FibraWeb, ThermoTek, Cellulex, UltraWeb Spunbound, stb.)

Számos opció teszi a DFPro sorozatot az egyik legrugalmasabban alkalmazható megoldássá a legkülönbözőbb porleválasztási feladatokra.

Robbanásvédelem: antisztatikus kivitel, hasadó felület, robbanás elvezetés kültérre és bizonyos esetekben beltéren is (!)
Porkiadagolás: Különböző kapacitású portartályok, cellás adagolók, kihordó csigák, BigBag ürítés, gumiszelep, stb.
Szűrőcsere: karbantartási állványzat
Szűrők: UltraWeb, -Fire Retardant, -Conductive, ThermoTek, FibraWeb, UltraWeb-Spunbound, stb.


Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.