Sűrített levegő előkészítés

Hűtveszárítók

Hűtveszárítók

Az optimális sűrített levegő-előkészítés minden alkalmazási területre: ultratroc® hűtveszárítók az IMEX Filtertechnika Kft.-től.

Az ultratroc® hűtveszárítók működése

A legtöbb üzem számára a levegő-előkészítésben az ultratroc® hűtveszárítók jelentik a megfelelő kiindulási alapot.
Megfelelő méretezéssel – +3 °C-os harmatpont elérésekor – az ultratroc‚® hűtveszárító a sűrített levegő nedvességtartalmát 5 g/m3 alá szorítja.
A keletkező kondenzátumot az integrált elektronikus kondenzátleeresztők légveszteség nélkül távolítják el a rendszerből.
Az ultratroc® hűtveszárítók R134A típusú környezetbarát hűtőanyaggal készülnek.

20 - 10.800 m3/h-ás teljesítmény a standard program, az e feletti nagyság – egészen 100.000 m3/h-ás teljesítményig – egyedi berendezések segítségével kezelhető.

Az ultratroc® hűtveszárítók előnyei

  • A korrózió veszélyét minimalizálja a sűrített levegős csőhálózatban
  • Az ultraconomy® elektronikus vezérléssel az energiafelhasználás optimalizálható
  • +50 °C-os környezeti hőfokig garantált a biztonságos működés

Intézkedések, amelyek hozzájárulnak az üzemeltetési költségek csökkentéséhez és a sűrített levegő minőségének emeléséhez

  • Az ultratroc® hűtveszárítók „"lelkét", a különösen nagy felülettel rendelkező Trisab® hőcserélőt egy ultrafilter® előszűrő védi az esetleges szennyezőanyagok okozta károktól.
  • A 0,01 mikron finomságú speciális szűrőanyaggal gyártott utószűrők a maradék nedvességet és a már csökkenő számú szennyezőanyag-részecskét választják ki, oly mértékben, hogy az a legtöbb alkalmazás esetén már elfogadható minőségű sűrített levegőt eredményez.

Egyes felhasználók sűrített levegővel szemben támasztott különleges igényeit további szűrők alkalmazásával lehet a leggazdaságosabban kielégíteni.


Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.