Ajánlások

Bock Hungária Kft.

Bock Hungária Kft.

Bock Hungária Kft.

2010-09-27

"Cégünk az utóbbi években folyamatos fejlődésen ment keresztül és ma már Noszlop térségének meghatározó munkaadója.

Termékeink minőségi precíziós munkadarabok, melyek megmunkálása különösen nagy figyelmet igényel.

Meggyőződésünk, hogy kiváló minőségű munkát csak akkor várhatunk el kollegáinktól, ha ehhez kifogástalan munkakörnyezetet is biztosítunk. A kezdetektől fogva természetes volt számunkra, hogy a munkahelyi levegőminőség terén sem vállalhatunk kompromisszumokat, fél-megoldásokat. 2004 óta szoros kapcsolatban állunk az Imex Filtertechnika és Imex Szerviztechnika cégekkel.

Legelső csiszológépeink telepítésekor az Imex Filtertechnika tervei alapján magunk készítettük el elszívó-asztalainkat, csővezeték rendszerünket. Az akkoriban az Imex által leszállított és telepített Donaldson porleválasztó azóta is kifogástalanul üzemel. Üzemünk azóta is folyamatosan bővül. 2006-ban újabb csiszológépeket állítottunk üzembe, ezekhez az Imex közreműködésével már a Jacob rendszerből épült a csőhálózat, sőt a telepítés során a régi csőhálózatot is erre cseréltük. A rendszer előzetes terveit az Imex Filtertechnika 3D-ben készítette el, mely alapján saját karbantartóink könnyedén oldották meg a kivitelezést. Roppant érdekes volt látni, amint a 3D-s nézeteken megalkotott rendszer a valóságban is testet ölt.

Legutóbbi bővítésünk már egy teljesen új csarnok megépítését is magával hozta, ahová az új csiszoló munkahelyek mellett az összes régi munkahely is átköltözött. Az új csarnok technológiai elszívásának terveit ezúttal is az Imex-re bíztuk és ragaszkodtunk a Jacob csőrendszerhez valamint a korábban jól bevált Donaldson porleválasztókhoz. Jelentős megtakarítást jelentett, hogy a korábbi csőhálózat elemeinek jelentős részét is fel tudtuk használni az új rendszer megépítésekor.

Külön büszkeséggel tölt el, hogy nem csupán újabb munkahelyeket, hanem európai minőségű munkahelyeket sikerült létrehoznunk Noszlopon.

Az elszívórendszer zavartalan működését az Imex Filtertechnika által végzett rendszeres felülvizsgálat biztosítja, kompresszorainkról és sürítettlevegős hálózatunkról pedig az Imex Szerviztechnika gondoskodik. Mindkét cégben megbízható partnerre találtunk.

Stallmeiszter Csaba
Ügyvezető igazgató
BOCK Hungária Kft."

 

 További képek