Your filter specialist for customized solutions

Karrier

Ha Ön is olyan céltudatos, mint mi, ha ügyfelei számára Ön is a legjobbat szeretné, ha szeretne tanulni és fejlődni, akkor alapvető elvárásainkat már túl is szárnyalta.
Ha az alábbi pozíciók bármelyike felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el nekünk önéletrajzát kísérőlevéllel az alábbi címre. És természetesen mindig örömmel fogadunk spontán, kéretlen jelentkezéseket is.

Karrier

Ausztria

Process Filtration értékesítési képviselő (f/n) külszolgálat (b2b)

Szeretne meggyőződéssel azért dolgozni, hogy az ipari gyártási folyamatok biztonságosabbá és  tisztábbá váljanak? Szereti a műszaki értékesítést és van tapasztalatod, a folyadékok és gázok ipari tisztításában ?

Kattintson ide az állásért !

Karrier

Ausztria

Junior értékesítési képviselő (f/n) külszolgálat (b2b)

Ön is tudja, hogy a sűrített levegő kezelése és szűrése számos folyamatban fontos költség- és energiatényező. Szereti az értékesítést és a műszaki tanácsadást.?
Akkor csatlakozzon az IMEX Filtertechnik GmbH sikeres csapatához, amelynek székhelye Felső-Ausztriában található.

Kattintson ide az állásért !

Karrier

Magyarország

Szerviztechnikus pozíció (f/n) (elsősorban Budapesten és Pesten)

Van tapasztalata a szellőztetőrendszerek és berendezések karbantartásában, amelyek tiszta munkakörnyezetet biztosítanak többek között az ipari termelésben, a gyógyszeriparban, az élelmiszeriparban, az egészségügyben és a szállodaiparban? Szereti az utazást és a változatosságot? Akkor Önt keressük, hogy erősítse Légtechnika üzletágunk szerviztechnikus csapatát.

Kattintson ide az állásért !

Back to Top
Close
Close
Inquiry