Your filter specialist for customized solutions

30 év

  • 1991 Az IMEX Filtertechnika Kft. megalapítása. Célja minőségi nyugat-európai és amerikai motorszűrők forgalmazása a magyar ipar, mezőgazdaság és közlekedés számára.
  • 1992 A szlovén testvérvállalat megalapítása.
  • 1993 A cég Donaldson kereskedővé válik.
  • 1998 Elkezdődik a Donaldson Torit termékek forgalmazása és ezzel párhuzamosan kiépül a mérnöki tevékenységgel kiegészülő ipari por- és olajködleválasztással foglalkozó üzletág.
  • 2001 A kompresszorok és sűrített levegős rendszerek értékesítésére, szervizelésére és karbantartására létrejövő testvércég, az IMEX Szerviztechnika Kft. megalapítása. A CompAir kompresszor-képviselet indulása.
  • 2008 A folyamat- és hidraulikaszűréssel foglalkozó üzletág felépítése, kizárólagos PALL-képviselet indulása Magyarországon és Szlovéniában. Megállapodás a JACOB céggel csőrendszerek forgalmazására.
  • 2014 A JACK Filter, a Mikropor és a FabricAir cégek termékeinek kereskedelme, ezzel párhuzamosan a légtechnikai üzletág létrehozása.
  • 2017 Az ISO 9001 tanúsítvány megszerzése.
  • 2019 Az IMEX Filtertechnik GmbH megalapítása Ausztriában a W.A.S. GmbH (Weiss Automations Systeme) átvételével, középpontban olajfinomítói és földgázipari alkalmazásokkal és ezen belül mérés- és biztonságtechnikával kiegészülve.
30 év
Minőség a világ minden tájáról

Az IMEX Filtertechnika Kft. számára már a kezdetektől fogva magától értetődő, hogy ügyfeleit kizárólag neves európai, amerikai és ázsiai gyártók szűrési technológiájával és minőségi termékeivel lássa el.

Partnereink világszerte ismert szűrőgyártók. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy munkatársaink tudását számos szakértő tapasztalatával ötvözzük és mindig tisztában legyünk a legújabb fejlesztések eredményeivel.

30 év

Soproni központunkban sok ezer tételt tartunk nyilván. Modern logisztikai rendszerünk minden raktáron lévő termék 24 órán belüli kiszállítását teszi lehetővé.

30 év

Az IMEX Filtertechnika Kft. vállalati filozófiájának alapja a magas szintű szerviz és szolgáltatás. Célunk, hogy minden minőségi szűréstechnikai terméket egy kézből tudjunk megajánlani és ezzel párhuzamosan külső munkatársaink a
szükséges műszaki támogatást ügyfeleink számára megadhassák.

A magunkkal szemben megfogalmazott alapvető elvárás, hogy mindig megtaláljuk az optimális megoldást mind a környezet, mind a gépek megóvásában.

Back to Top
Close
Close
Inquiry