Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

2018-07-31

  

 

 

 

 

 

 

 

AZ IMEX FILTERTECHNIKA KERESKEDELMI KFT. VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN

 

 A projekt alapadatai:

  • Kedvezményezett neve: IMEX Filtertechnika Kereskedelmi Kft.
  • Projekt azonosító: GINOP-2.1.8-17-2017-00264
  • Igényelt támogatás:7 520 356 Ft
  • Támogatás mértéke: 50%
  • A projekt költségvetése: 15 040 713 Ft
  • Projekt befejezése: 2018.07.18.

A projekt bemutatása:

Jelen projektünk célja az alábbiakban felsorolt korszerű eszközök beszerzése által szűréstechnikára szakosodott műszaki szolgáltató tevékenységünk innovatív fejlesztése.
A fejlesztés révén egyrészt jelentősen javítjuk hatékonyságunkat, másrészt módosított, magasabb technológiai színvonalú és készültségi fokú szolgáltatást tudunk kínálni ügyfeleinknek. A TESTO 420 zsákos térfogatárammérő műszerrel szakszerűen meg tudjuk határozni egy tisztatéri rendszer megfelelőségét a befúvás mennyiségére vonatkozóan. A berendezéssel szakszerűen, és a szabványban leírtaknak megfelelően mérhető az anemosztáton eső légáram, mely alapján a légcsereszám is meghatározható. A méréseket e készülék hiányában nem, vagy csak bérelt berendezéssel lehet megoldani. A saját tulajdonú készülékkel ezen korlátokat, illetve akadályokat ki tudjuk küszöbölni, ügyfeleinknek teljes értékű szolgáltatást tudunk nyújtani.
A Faro Focus M70 3D lézer térszkenner beszerzésével új piaci-és ipari lehetőségek nyílnak meg számunkra, mivel klasszikus épületgépészeti felméréseket is képesek leszünk kivitelezni, valamint önálló szolgáltatásként nyújthatjuk Partnereink részére. A Leica S9i sztereómikroszkóp beszerzése által, további lehetőségek állnak rendelkezésünkre az ügyfeleink által kapott minták pontosabb elemzésére. A mikroszkóp lehetőséget ad digitálisan vizsgálni a szennyeződéseket és fajtáikat. Ezáltal szélesebb körű szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfeleink problémáinak elemzésében és egy komplexebb és pontosabb megoldást tudunk biztosítani számukra.
A PALL Compact Touch integritás tesztelő berendezéssel ügyfeleinknél a helyszínen tudjuk a szűrőbetétek élettartamára vonatkozó teszteket elvégezni. A szűrők szállítása mellett további szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek a szűrők élettartamának nyomon követésével.

A projekt megvalósulásának helyszíne:
9400 Sopron, Tárczy-Hornoch Antal u. 8., hrsz: 5242/52
 


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.