Hírek

FILTUV-C

FILTUV-C

FILTUV-C

2022-02-02

A FILTUV-C megbízhatóan megtisztítja a levegőt a finom portól és a csíráktól, baktériumoktól és vírusoktól.

A berendezés tartósan csökkenti a levegő kórokozó-tartalmát, csökkenti a fertőzés veszélyét és javítja a helyiségben tartózkodók közérzetét.

A mobil helyiséglevegő-szűrő átgondolt megoldást jelent azoknak, akik a helyiségekben diszkrét és teljesen megbízható módon tiszta és terhelésmentes levegőt előállító berendezést keresnek, ráadásul verhetetlen ár/érték aránnyal.

Különösen jól alkalmazható hotelekben, vendéglátóhelyeken, orvosi rendelőkben, szanatóriumokban, iskolákban és óvodákban.

A környezeti levegőt a berendezés felső részén kialakított rácson keresztül szívja be, egy négylépcsős szűrőrendszeren átvezeti, majd hátulról, alig érezhetően fújja vissza a helyiségbe. Ennek során először a levegőben kavargó polleneket, spórákat és finom porrészecskéket választja le.

A levegőt először durva szűrőn vezeti át, majd egy további előszűrőn. A következő, H14 (a DIN EN 1822 szerint tanúsított) lebegőrészecske-szűrőn megtapadnak a baktériumok, vírusok és penészgombák.

Ezek a nagy teljesítményű szűrők tanúsítottan választják le a 0,1 μm-nél nagyobb finom lebegő részecskék több mint 99,995%-át, így kórházakban és laborokban is alkalmazhatók. Az aktív szén szűrő a zavaró szagokat is elnyeli. A berendezés mindamellett a 45 dB(A) zajkibocsátás révén szinte alig hallható.

További pluszpont: A berendezés a kerekeknek köszönhetően könnyen áthelyezhető a helyiségben, mindig oda, ahol a leginkább értelme van alkalmazásának.

MŰSZAKI ADATOK:

Légbeszívás: UV C sugárzás
1. szűrőfokozat: durva szűrő, az ISO 16890 ePMcoarse szerinti szűrőosztály - 45%
2. szűrőfokozat: előszűrő, az ISO 16890 ePM10 szerinti szűrőosztály - 55%
3. szűrőfokozat: aktív szén szűrő
4.zűrőfokozat: H14 főszűrő (99,995%)

  • Ventilátorteljesítmény: 0,55 kW
  • Feszültség: 230 V/50 Hz
  • Max. térfogatáram: 750 m³/h
  • Méret (Szé x Mé x Ma): 580 x 580 x 1 010 mm
  • Tömeg: 90 kg
  • Zajszint: 45 dB(A)
  • Kivitel: porszórt acéllemez konstrukció
  • Berendezés színe: Karbantartási fedél RAL 5003, egyéb berendezésrészek RAL 7035
     

A FILTUV-C azonnal alkalmazásra kész. Egyszerűen csak csatlakoztatni kell a villamos hálózathoz, majd a bekapcsoló gombbal elindítani. Szükség esetén a szűrőket egyszerűen ki lehet venni és ki lehet cserélni.

Érdeklődni: l.szoradi@imex.filtertechnika.hu
 


Az IMEX Filtertechnika Kft. egy 1991-ben, soproni székhellyel megalapított osztrák-magyar vegyesvállalat. Cégünk filozófiájában a szolgáltatás és szerviz kulcsfontosságú fogalmak.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.