Koromszűrő és katalizátor

Koromszűrők

Koromszűrők

Az IMEX Filtertechnika Kft. a világ legegyszerűbb kipufogószűrőjét ajánlja ügyfeleinek, a Donaldson® koromszűrőt.

Egyszerű alkalmazás

A különféle koromszűrők elsősorban a dízelmotorok előnyeit (erős, olcsó) előtérbe helyező, de zárt helyeken azokat negatív tulajdonságai (egészségkárosító) miatt nem alkalmazó cégeknek jelent megoldást. a koromszűrők legnagyobb felhasználói a dízelmeghajtású targoncákat üzemeltető vállalatok.

A Donaldson® koromszűrője az egyetlen olyan koromszűrő rendszer ma a piacon, amely cserélhető szűrőbetéttel készül. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az eltömődésjelző jelzésekor a szűrőbetét gyors cseréjével a koromszűrővel felszerelt gép ismét bevetésre kész.

A Donaldson® különböző nagyságú koromszűrőket gyárt, így a dízelmotorok széles palettáját lehet a berendezéssel felszerelni. A standard szállítási program 150 KW teljesítményig tartalmaz koromszűrőket, de egyedi igények esetén ez a határ kitolható.

A Donaldson®-koromszűrő előnyei:

  • utolérhetetlenül magas leválasztási fok (99,95 %)
  • jól beállított motor esetén hosszú betét élettartam
  • egyszerű karbantartás

A szűrőbetét cseréje kb. annyi időt vesz igénybe, mint egy légszűrő
esetén. az elhasznált szűrőbetétből korom nem juthat ki, a betét egy
zárófedél segítségével különösebb gond nélkül a hulladékégetőbe
kerülhet.

A Donaldson®-koromszűrő alkalmazhatósága:

  • A Donaldson®-koromszűrő egy katalizátorral kiegészítve lehetővé teszi dízeltargoncák zárt helyen történő alkalmazását.
  • A szabadban és zárt helyen egyaránt dolgozó munkagépek esetén egy kapcsoló segítségével a szűrő még optimálisabban alkalmazható.

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.