Motor- és jármű- szűrőbetétek

Pleatloc System

Az IMEX Filtertechnika Kft. szakemberei a világ legjobb papírszűrő-rendszerét, a Donaldson® Pleatloc™ System-et ajánlják ügyfeleiknek.

A Pleatloc™ System elve

A Pleatloc©-rendszer a Donaldson® csaknem minden légszűrőbetétjénél alkalmazott gyártási eljárás, a szűrőpapír egy speciális feldolgozási formája. A Pleatloc™-rendszer a Donaldson® légszűrőbetétek lelke“ (kivéve a kisméretű szűrőbetéteket, amelyeknél ez az eljárás nem alkalmazható).

A Pleatloc™ működése

A Pleatloc™ egy olyan speciális hajtogatási eljárás, amelynél egy, a szűrőpapírba nyomott keresztél távolságtartó funkciója által megakadályozza a papírredők egymáshoz tapadását. Ennek különösen akkor van jelentősége, ha a papír nedves. A rendszer így mindig biztosítani tudja, hogy a teljes szűrőfelület mindig rendelkezésre álljon.

A Pleatloc™-rendszert a Donaldson® a nyolcvanas években fejlesztette ki és szabadalmaztatta. A szabadalom lejárta óta több szűrőgyártó próbálta a rendszert másolni, de mind a mai napig egyiküknek sem sikerült hasonló minőségben Pleatloc™-szűrőbetétet előállítani.

A Pleatloc™ előnyei:

  • a papírredők nem összetapadása folytán a betét élettartama alatt a teljes szűrőfelület rendelkezésre áll,
  • a szűrő 100 %-os kihasználása kiváló koszfelvevő-képességet és magas leválasztási hatásfokot eredményez,
  • a szűrőbetétek élettartama 30-50 %-kal hosszabb, a karbantartási költségek jelentősen csökkennek.

A Pleatloc™ alkalmazása

Minden modern építőipari, mezőgazdasági és kommunális gépben kiválóan alkalmazható.


Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.