Motor komplett és egyedi szűrők

STG és SRG Donaclone szűrők

STG és SRG
Donaclone®-szűrők

Nagy teljesítményű motorok hatékony légszűrése: az IMEX Filtertechnika Kft. a Donaldson® STG és SRG Donaclone® szűrőit ajánlja.

A Donaldson® STG és SRG Donaclone®-szűrők működése

A Donaldson® STG és SRG sorozatú szűrői extrém poros körülmények között dolgozó, nagy teljesítményű motorok számára készülnek.
Ezek a speciális légszűrők összetett szűrőrendszerekből állnak. Elvileg a kétlépcsős szűrők kategóriájába tartoznak, azoktól azonban mégis sok tulajdonságukban eltérnek.
Az első lépcsőt egy ún. ciklonpanel alkotja, amely különlegesen kialakított leválasztócsövein („tubusokon") keresztül a beszívott por jelentős mennyiségétől mentesíti a szűrőt. Itt tulajdonképpen csak a levegő áramlási sebessége végez porleválasztást, a leválasztócsövekben a centrifugális erő segítségével a szennyezőanyagok közel 95 %-ától szabadul meg a beszívott levegő, mielőtt az a szűrőpapírt elérné (második lépcső). A papírszűrőre „csupán" a finomszűrés feladata, ezáltal a motor hatékony védelme vár.
A két fokozat együttes hatása eredményeként a karbantartási és a kopóalkatrész-költségek jelentősen csökkenthetők.
A Donaclone®-sorozat különböző nagyságú elemei lehetővé teszik minden alkalmazási terület számára a legmegfelelőbb típus kiválasztását.

Az STG és SRG Donaclone®-szűrők alkalmazhatósága:

  • mobil kőtörő- és osztályozók
  • dömperek
  • kotrók, homlokrakodók stb.

Az STG és SRG Donaclone®-szűrők előnyei:

  • kompakt-sorozat
  • egyszerű karbantartás
  • alacsony költségek

Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.