JACOB

Tanúsítványok

1980 óta a JACOB csőrendszer különféle tanúsítványok tesztjein felelt már meg.

A számos certifikáció közül szeretnénk néhány fontosabbat kiemelni és bemutatni.

TÜV NORD

DIN EN ISO 9001 irányítási rendszer tanúsítvány,

amelyet a JACOB az alábbi tevékenységek összehangoltságért érdemelt ki: moduláris csőrendszer fejlesztése, tervezése, gyártása és kereskedelme.

FDA APPROVAL

FDA - Food and Drug Administration (Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hatóság). Egyesült Államokbeli tanúsítvány, amely az egész világon elfogadott.

Az ezzel a tanúsítvánnyal ellátott gyártórendszer-elemek (JACOB esetében csővezetékek, váltók, stb) közvetlen kontaktusba kerülhetnek a gyártandó termékekkel (élelmiszer, gyógyszer stb.) az előállítás során.
A JACOB moduláris, alacsonynyomású (max 0,5 bar) csőrendszere kifejezetten alkalmas ömlesztett anyagok (gabonafélék, fűszerek, kávé, cigaretta, tésztafélék, cukor stb.) surrantására, szállítására.
Ennek előzményeként, az FDA tanúsítvány, vonatkozik:

DEKRA EXAM

A DEKRA Európa első számú bevizsgáló cége, a világon pedig a harmadik. A DEKRA tanúsítvány a robbanásveszélyes szigorú követelmények megfelelőségi bizonylata.

DEKRA által lett bevizsgálva a JACOB csővezeték rendszer (csövek, szegmensek, könyökök, ágak) nyomás – és robbanás-ellenállása, (a JACOB katalógusban, a méret- és ártáblázatában a szürkére színezett mezejű termékek 3 Bar nyomásig tesztelve lettek) az eredeti, és az újfejlesztésű földelőkapcsok elektrosztatikus vezető képességének a hatékonysága.

JACOB 3mm es falvastagságú rendszerének 10 bar nyomású, robbanási ellenállását, DN 80-DN 300 átmérőben a DEKRA mellett a németországi BVS (Robbanásvédelmi és Robbanóanyag- Technológiai Intézet) és a szintén németországi FSA (Gyógyszeripari Biztonsági Előírások Kutatási Egyesülete) is bevizsgálta és alátámasztotta.

ATEX Zertifiziert

Robbanásveszélyes környezetben is beépíthető termékek tanúsítványa. Csővezeték nyomvonal tervezésénél és kivételezésnél maximális figyelmet kell arra fordítani, hogy az adott helyszínnek milyen ATEX Zóna besorolása van.

Alapesetben a JACOB csőrendszer, megfelelő földeléssel alkalmas bármely ATEX Zóna besorolásnak. Kivétel ez alól az elektromotoros vagy pneumatikus alkatrészeket tartalmazó elemek (pl. pneumatikus pillangószelep). Ezek ATEX verzióban történő gyártása külön rendelésre megoldható.
 


Online Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat online.
Gyors és egyszerű.