Szerviztechnikust keresünk

Az IMEX Filtertechnika Kft. Légtechnika üzletága megbízható, csapat és önálló munkavégzésre is képes szerviztechnikus kollégát keres, főként Budapest és Pest megye területén végzendő karbantartási, illetve kivitelezési munkák szakszerű elvégzésére.

Évente fél deci olajat szippant egy magyar esztergályos

Érdekes cikk jelent meg az INDEX-en „Évente fél deci olajat szippant egy magyar esztergályos” címmel, mely kapcsán két termékünkre szeretnénk felhívni figyelmüket.

ISO 16890 már elérhető magyar nyelven

Az IMEX Filtertechnika Kft különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei megfeleljenek a legfrissebb szabványi követelményeknek. A Magyar Szabványügyi Testülettel szakértőként együttműködve, szükségesnek éreztük e szabvány magyarosítását, közös munkánk eredményeként az első fejezet már magyar nyelven is elérhető.

Légtechnika: Life-Cycle-Cost

Ahogy az energia ára nő és a CO2-kibocsátás csökkentésének igénye egyre erőteljesebb, a levegőszűrőkkel kapcsolatos energiafogyasztás is a figyelem középpontjába került.

BOLL&KIRCH magyarországi képviselet

Kedves Ügyfeleink!

Ismét újabb termékcsoporttal bővült az IMEX Filtertechnika Kft, mellyel további megoldási lehetőségek nyílnak Ügyfeleink problémáira, fejlesztéseihez.

Új Logisztikai központ a Jacobnál

Partnercégünk, a JACOB Söhne GmbH története legnagyobb infrastrukturális beruházásának utolsó szakaszába lépett. Új logisztikai centrumuk nagyobb raktárkapacitással rendelkezik, ennek köszönhetően számottevőbb előregyártott termékkészlet áll majd rendelkezésükre mely nagymértékben meggyorsítja a jövőbeni szállításokat.

IMEX goes Food&Beverages

Kedves Ügyfeleink,

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a PALL és az IMEX Filtertechnika Kft. a jövőbeni hatékonyabb ügyfélkapcsolatok érdekében ezután a magyar piacon közösen lépnek fel.

Épület- és technológia gépészeti 3D szkennelése

Munkánk során gyakran kell meglévő csarnokokba, gépek, gépészeti elemek által "sűrűn lakott területre" betervezni rendszereinket (pl. ipari elszívó rendszereket, csővezetékeket). A 3D-s tervezés ebben elengedhetetlen, de most egy újabb szintre léptünk és a helyszini felméréseinkhez már 3D szkennelést is alkalmazunk.

ULTRABALATON 2017

Tavaly nem volt kérdés, hogy a 2017-es Ultrabalatonra is benevezünk.

Levegő konferencia

 Beltéri levegő konferencián jártunk