Kik vagyunk, mit csinálunk

Új prospektusunk gyors betekintést enged üzletágaink kínálatába.
Ebben összefoglalva megtalálják szolgáltatásainkat és erősségeinket.
 

Költségcsökkentés a porleválasztó berendezések sűrített levegőjének kezelésével

A sűrített levegő az ipari gyártási folyamatok egyik értékes erőforrása, hiszen előállítása költséges. Ezért annak minden területen való takarékos felhasználása közvetlenül pozitívan hat az üzemi költségegyenlegre.

Újdonságok

A vírusok és baktériumok elleni küzdelem koncepciója. A brosúrák jelenleg angol és német nyelven érhetők el, igény szerint kollégáink szívesen adnak tájékoztatást magyar nyelven.

Viroline; német         Viroline; angol

Hozzájárulás az Ipar 4.0-hoz – az IMEX FMS távfelügyeleti rendszere

Az IMEX Remote FMS egy telemetria rendszer, melyet elsősorban a technológiai elszívó- és porleválasztó rendszereink távfelügyeletére fejlesztettük ki. Ugyanakkor rugalmasan alkalmazható más rendszerekhez.

Az új IMEX szűrőraktár szolgáltatja a soproni telephely energiaszükségletének 70%-át

Az Imex Filtertechnika raktárának bővítése Sopronban a raktárterület modern, környezettudatos és hatékony kihasználásának ékes példája.

Nagyfokú rendelkezésre állás, megbízható szerviz, személyes tanácsadás!

Ez a három legfontosabb IMEX Filtertechnika szolgáltatás. Ebben nincs változás - az aktuális egészségügyi válság előtt, alatt és után sem.

A védőmaszkokról

Figyelve a különféle posztokat, hirdetéseket az interneten, alapvetően két hozzáállás jellemző a védőmaszkok és védőálarcok tekintetében:

Évente fél deci olajat szippant egy magyar esztergályos

Érdekes cikk jelent meg az INDEX-en „Évente fél deci olajat szippant egy magyar esztergályos” címmel, mely kapcsán két termékünkre szeretnénk felhívni figyelmüket.

ISO 16890 már elérhető magyar nyelven

Az IMEX Filtertechnika Kft különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei megfeleljenek a legfrissebb szabványi követelményeknek. A Magyar Szabványügyi Testülettel szakértőként együttműködve, szükségesnek éreztük e szabvány magyarosítását, közös munkánk eredményeként az első fejezet már magyar nyelven is elérhető.

Épület- és technológia gépészeti 3D szkennelése

Munkánk során gyakran kell meglévő csarnokokba, gépek, gépészeti elemek által "sűrűn lakott területre" betervezni rendszereinket (pl. ipari elszívó rendszereket, csővezetékeket). A 3D-s tervezés ebben elengedhetetlen, de most egy újabb szintre léptünk és a helyszini felméréseinkhez már 3D szkennelést is alkalmazunk.