Levegő konferencia

 Beltéri levegő konferencián jártunk

ISO 16890

Az ISO 16890 világszerte kiváltja az érvényben lévő, régiónként olykor jelentősen eltérő, általános szellőzési célú szűrőkre vonatkozó szabványokat (Európában az EN779:2012 szabványt)

Épület- és technológia gépészeti 3D szkennelése

Munkánk során gyakran kell meglévő csarnokokba, gépek, gépészeti elemek által "sűrűn lakott területre" betervezni rendszereinket (pl. ipari elszívó rendszereket, csővezetékeket). A 3D-s tervezés ebben elengedhetetlen, de most egy újabb szintre léptünk és a helyszini felméréseinkhez már 3D szkennelést is alkalmazunk.

AAA

 AAA minősítés

mobil munkaasztal elszívással

 

Idén is körbefutottuk !

A tavalyi Ultrabalaton nagy lendületet adott a csapatnak. A befutás után szinte mindenki már a következő évi versenyt tervezgette. A lelkesedés szerencsére az idő előrehaldtával sem csökkent és mindenki lelkiismeretesen végezte a futó edzéseket.

Robbanás egy németországi rendezvényen !

És mi ott voltunk !

Pollack Expo

Idén tízedik alkalommal rendezték meg a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának szervezésében a 2016-os Pollack Expo-t,

JACOB csőidomok a NASCAR-ban

Mi köze a JACOB csőrendszernek az autóversenyhez ? A folytatásban kiderül.

Munkába állt a prototípus

2014. március végén átadták a BKV Zrt. Volvo 7700A csuklós autóbusz első felújított prototípusát. A munka javát a BKV Zrt. Cinkota Divízió telephelyén végezték, de tavaly decemberben az Imex Filtertechnika Kft. és partnere, a Nova-Busz Kft is bekapcsolódott a projektbe.