Légtechnika: Life-Cylce-Cost

Ahogy az energia ára nő és a CO2-kibocsátás csökkentésének igénye egyre erőteljesebb, a levegőszűrőkkel kapcsolatos energiafogyasztás is a figyelem középpontjába került.

BOLL&KIRCH magyarországi képviselet

Kedves Ügyfeleink!

Ismét újabb termékcsoporttal bővült az IMEX Filtertechnika Kft, mellyel további megoldási lehetőségek nyílnak Ügyfeleink problémáira, fejlesztéseihez.

Új Logisztikai központ a Jacobnál

Partnercégünk, a JACOB Söhne GmbH története legnagyobb infrastrukturális beruházásának utolsó szakaszába lépett. Új logisztikai centrumuk nagyobb raktárkapacitással rendelkezik, ennek köszönhetően számottevőbb előregyártott termékkészlet áll majd rendelkezésükre mely nagymértékben meggyorsítja a jövőbeni szállításokat.

IMEX goes Food&Beverages

Kedves Ügyfeleink,

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a PALL és az IMEX Filtertechnika Kft. a jövőbeni hatékonyabb ügyfélkapcsolatok érdekében ezután a magyar piacon közösen lépnek fel.

Épület- és technológia gépészeti 3D szkennelése

Munkánk során gyakran kell meglévő csarnokokba, gépek, gépészeti elemek által "sűrűn lakott területre" betervezni rendszereinket (pl. ipari elszívó rendszereket, csővezetékeket). A 3D-s tervezés ebben elengedhetetlen, de most egy újabb szintre léptünk és a helyszini felméréseinkhez már 3D szkennelést is alkalmazunk.

ULTRABALATON 2017

Tavaly nem volt kérdés, hogy a 2017-es Ultrabalatonra is benevezünk.

Levegő konferencia

 Beltéri levegő konferencián jártunk

ISO 16890

Az ISO 16890 világszerte kiváltja az érvényben lévő, régiónként olykor jelentősen eltérő, általános szellőzési célú szűrőkre vonatkozó szabványokat (Európában az EN779:2012 szabványt)

AAA

AAA minősítés

Mobil munkaasztal elszívással

Ismerje meg a TEKA új, mobil munkaasztalát ami elszívó berendezéssel van ellátva.