Your filter specialist for customized solutions

Hidraulikaszűrők mobil alkalmazásokhoz

Hidraulikaszűrők mobil alkalmazásokhoz
Tartalék hidraulikaszűrőbetétek

(szívókosarak, szűrőbetétek, csavarpatronok, lélegeztetőszűrők)
A hidraulika dinamikus fejlődéséhez természetesen szükség volt egyre pontosabb vezérlőegységekre is, mint például szervó- és proporcionális szelepekre. Ezeknek a precíz vezérlőegységeknek, valamint az egzakt módon működő szivattyúknak, dugattyúknak és hidromotoroknak viszont nagyon tiszta energiaátviteli közegre, magyarán folyadékra van szükségük.

Ezekben kulcsszerepet játszanak a megfelelő nyomásra kialakított, az előírt tisztasági osztály eléréshez és megfelelő szennyezőanyag felvételhez szükséges szűrési tulajdonságú szűrőanyagok, legyenek azok szűrőbetét (cartridge) és felcsavarható, fémházas szűrőpatron (spin-on) konstrukciójúak.

Cégünk a legtöbb járatos, munkagépekben használatos hidraulikaszűrőt be tudja azonosítani és szállítani tudja ügyfeleinek, legyenek azok a hidraulikus rendszer bármely ágában, legyen szó szívókosárról vagy tartály lélegeztető szűrőről. Filtrec, Donaldson, Mann+Hummel és HIFI termékeket kínálunk elsősorban.

Hidraulikaszűrők mobil alkalmazásokhoz
Komplett hidraulikaszűrők, komponensek

Az IMEX Filtertechnika Kft. munkatársai készséggel állnak ügyfelei rendelkezésére, ha egy-egy mobil munkagép hidraulikus alkalmazásakor szűréstechnikai probléma merül fel. Az ominózus esetet megvizsgálva az ügyféllel közösen képesek vagyunk megtalálni a megfelelő komplett hidraulikaszűrőt a beépítés helye, a szűrési finomság, a szivattyúk teljesítménye és a szűrendő közeg figyelembevételével.

De készen állunk újtervezésű berendezések, hidraulikus rendszerek szűréstechnikai feladatainak megoldására is.

Legyen szó, szívó-, nyomó- vagy visszatérőági szűrőről (vagy azok kombinációjáról), mellékáramkörű szűrésről illetve a hidraulikus rendszer bármely más kiegészítőjéről (szintjelzőkről, lélegeztető szűrőkről, beöntőnyílásokról, szívókosarakról vagy eltömődésjelzőkről stb.), a rendszer minden elemét egymással összehangolva vagyunk képesek megtervezni és leszállítani ügyfeleinknek.

Filtrec, Donaldson hidraulikaszűrőket és komponenseket szállítunk mobil hidraulikus alkalmazásokhoz.

Back to Top
Close
Close
Inquiry