Your filter specialist for customized solutions

A szűrők, amelyek keményen dolgoznak. Akár csak Önök.

A szűrők és a szűrőbetétek a megfelelő üzembiztonságot garantálják a mezőgazdaságban.

A hatékony szűrés a nehéz körülmények között dolgozó mező- és erdőgazdasági gépek védelmének a legjobb és legolcsóbb formája.

Amikor minden üzemóra számít, akkor az IMEX Filtertechnika Kft. a Donaldson szűrők minőségében bízik. Szaktanácsadással, sokéves és sokrétű szűréstechnikai tapasztalat birtokában segítünk Önöknek gépeiket megbízható módon működésben tartani. A gépkiesést senki sem engedheti meg magának, ezek komoly veszteségekhez, terményvesztéshez vezethetnek. Főképpen a mezőgazdaságban használatos értékes nyersanyagokkal való bánásmód követeli meg a leginkább gépeik megbízható és tartós üzemképességét. És ehhez kimagasló teljesítményű szűrőkre és egy olyan megbízható beszállítóra van szüksége, amely az összes gépéhez átfogó kínálattal bír.

A szűrők, amelyek keményen dolgoznak. Akár csak Önök.

Nagy értékű szűrőkkel és szűrőbetétekkel gépeit hosszabb ideig tudja használni és minimalizálni tudja a drága üzemkieséseket és javításokat.

Levegőszűrők, kabinszűrők, olajszűrők, üzemanyagszűrők, kipufogógáz szűrők, hűtővízszűrők, hidraulikaszűrők. Sok ezer darabot ismerünk közülük és nagy valószínűséggel meg fogjuk találni az Ön gépéhez is a megfelelő szűrőt vagy szűrőbetétet.


A szűrők, amelyek keményen dolgoznak. Akár csak Önök.
Back to Top
Close
Close
Inquiry