Your filter specialist for customized solutions

Hatékony megoldások professzionális tervezés és vizualizáció segítségével

Hatékony megoldások professzionális tervezés és vizualizáció segítségével

Egy régi Ügyfelünk - a Sealed Air Hungary Kft. - számára az elmúlt időszak egyik feladata  volt:

A technológiai elszívó rendszerének bővítése, alkalmazkodva a megnövekedett termelés igényeihez.

Az olyan kis frakciójú anyag, mint az itt elszívandó kukoricakeményítőpor, még a csomagolástechnológiával foglalkozó profi szakemberek számára is folyamatos kihívást jelent, mivel rendkívül finom szemcseméretén túl ráadásként robbanásveszélyes is. A gyártósort és az elszívó rendszert is kifejezetten a speciális igényeknek megfelelően kell kialakítani, figyelembe kell venni minden szempontot.

A csarnok 3D

Az új igények ismeretében az IMEX Filtertechnika Kft. csapata vette át a feladat technológiai elszívásra vonatkozó részét. Az üzem érintett területét 3D szkennelés segítségével teljes egészében felmérték. A csarnok 3D szkennelése és az így rendelkezésre álló ütközésvizsgálat lehetővé tette az elszívók elhelyezését, a csővezetékek útvonalának milliméteres pontosságú, részletes tervezését, a meglévő gyártócsarnok és gépészet helyi adottságainak figyelembevételével. Az eredmény meggyőzte Ügyfelünket, így az elszívó rendszerek kiépítését követően a a gyártósorok rövid időn belül újra biztonságosan üzemelhettek.

"Öröm volt újra együtt dolgozni az IMEX-el. A csapat továbbra is professzionális mind a felkészülés mind a kivitelezés fázisban.
Külön köszönöm az elképesztő rugalmasságot a felmerült problémák gyors kezelésében
" - mondja Móricz Attila - Performance Improvement Leader, Sealed Air Magyarország Kft.

Videó 3D-szkennelést és -tervezést

Back to Top
Close
Close
Inquiry