Your filter specialist for customized solutions

IMEX Resin Bonded (műgyantakötésű) szűrőelemek - Erősségünk: megoldásokat találunk!

IMEX Resin Bonded (műgyantakötésű) szűrőelemek - Erősségünk: megoldásokat találunk!
Motivációnk napról napra: megoldásokat találni az Ön alkalmazásához!

Mivel a műgyanta egyre nehezebben elérhető és egyre drágább nyersanyag, számos ismert gyártó törölte ezeket a szűrőket a kínálatában, és megpróbált alternatívákat megajánlani. Sok folyamatot át lehetett állítani más, hagyományos szűrőanyagra, de nem mindet. Azok a felhasználók, akik nem használhatnak alternatív szűrőanyagokat, egyre nehezebben találtak olyan beszállítókat, akik kiszámítható áron tudtak műgyantakötésű szűrőket szállítani. Hónapokig tartó várakozás és bizonytalan árak jellemezték a pillanatnyi piaci helyzetet. Az IMEX Filtertechnika 2021. tavaszán egy ügyfél kérésére kezdett el foglalkozni ezzel a kérdéssel, és egy erre a szakterületre szakosodott partnerrel közösen kifejlesztett egy megbízhatóan elérhető terméket -  fair és piacképes áron.

Adatlap

IMEX Resin Bonded (műgyantakötésű) szűrőelemek - Erősségünk: megoldásokat találunk!
Elfogadható szállítási idő, megbízható árak

Új beszállítónknak köszönhetően a műgyantakötésű szűrőelemek szállítási idejét a közelmúltbeli legalább 9 hónap (!) helyett a korábban megszokott kb. 8-12 hétre tudjuk csökkenteni. További előny, hogy konstruktív módon az ügyfelek igényeihez tudunk igazodni, és például 3" külső átmérőjű és 50" hosszúságú különleges szűrőelemeket is képesek vagyunk legyártatni.

És végül, de nem utolsó sorban az IMEX Resin Bonded (műgyantakötésű) szűrőbetétek tisztességes, megszokott piaci áron elérhetők. Szívesen küldünk személyre szabott ajánlatot Önöknek is.

Az IMEX Filtertechnika csoport megoldásközpontú szolgáltatásairól ismert. Motivációnk napról napra az, hogy új utakat járjunk be ipari ügyfeleink számára, és egyedi megoldásokat kínáljunk.  

Ha IMEX Resin Bonded (műgyantakötésű) szűrőbetéteinkre van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ! Szívesen osztjuk meg szakmai tapasztalatainkat is Önökkel.  

Termékadatok: IRB - IMEX Resin Bonded (műgyantakötésű) szűrőbetétek

Az IMEX Resin Bonden (IRB, műgyantakötésű) szűrők a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak megfelelően készülnek. Az ellenőrzött átmérőjű poliészterszálak és a fenolgyanta kötését speciális, gyártásspecifikus eljárás hozza létre, amely biztosítja, hogy az IRB - IMEX Resin Bonded szűrőelemek a legmagasabb minőségi követelményeknek megfeleljenek.

A különleges gyártási eljárás lehetővé teszi, hogy a szűrő pórusai a szálak között a patron külső felületének közelében nyitottabbak, a mag felé haladva pedig egyre kisebb méretűek. Ez a lépcsőzetes pórusstruktúra a durvább szennyezőanyag-részecskéket a szűrőbetét külső felülete közelében választja le, a kisebbeket pedig a mag közelében, belül tartja vissza.

Az IRB szűrőpatronok részecske-leválasztási hatékonysága kiemelkedő, ez az IRB szűrőpatronok legkiemelkedőbb tulajdonsága. A merev konstrukció arról is gondoskodik, hogy a szűrőelem a nagy nyomáskülönbség hatására sem deformálódik el.
Ez azt jelenti, hogy az IRB - IMEX Resin Bonded (műgyantakötésű) szűrőbetétek teljes élettartamuk során konzisztens, állandó leválasztási teljesítményt nyújtanak, és ezekre, a lágyabb felépítésű patronokkal szemben, nem jellemző a romló szűrési hatékonyság és növekvő szennyeződés-kibocsátás.
A hornyok speciális kialakítása jelentősen növeli a szűrőpatronok felületét és hosszabb élettartamot eredményez. 

Back to Top
Close
Close
Inquiry