Your filter specialist for customized solutions

festőkabin szűrő

festőkabin szűrő
Üvegszálas szűrőszőszövetek

Az üvegszálas szűrőszövet, szabálytalanul elhelyezkedő, üvegszál-fonalak elasztikus szövete. A szövetben a struktúra, a szálátmérő, valamint a területi tömeg kitűnő egyensúlyt alkot.

Az üvegszálas szűrőszövetek progresszív felépítésűek. A szűrőanyag rugalmasság a garantálja, hogy a szövet nem lapul össze a használat során, így a por/festékcsepp tároló képesség, veszteség nélkül, az anyag teljes mélységében rendelkezésre.

Dust-Stop
Speciálisan száraz porok leválasztására fejlesztett szűrőanyag. A szövet antibakteriális pormegkötő anyaggal impregnált.

Paint-Stop
Speciálisan festékköd leválasztására fejlesztett szűrőanyag. A szövetek teljes mértékben szilikon-mentesek, fő feladatuk a festéklerakódások megelőzése a légtechnikai hálózatban, a ventilátorok lapátjain, illetve motorjaiban.

festőkabin szűrő

Papírlabirint szűrőelemek

A karton labirintszűrők a centrifugális leválasztás elve szerint működnek. A légáram a szűrőbe érkezve többszörösen is irányváltásra kényszerül, így a festékcseppek tehetetlenségüknél fogva kicsapódnak a légáramból, és a tároló kamrában gyülemlenek fel. A kamra biztosítja, hogy a légáram útját ne zárja el a felfogott festék, így növelve a szűrő élettartamát.

A labirintszűrők előnye, hogy festéktároló képességük 3-5-szöröse az általános szűrőszövetekének. További előnyük, hogy vízszintesen és függőlegesen egyaránt beépíthetők.

A labirintszűrők újrahasznosított kartonból készülnek. A beépítésig a termék összehajtva, dobozában tárolható, így mind a szállítási, mind a raktározási költségek alacsonyan tarthatók.

Back to Top
Close
Close
Inquiry