Your filter specialist for customized solutions

finom szűrő

finom szűrő
Szintetikus táskás szűrők finom porra

A legmodernebb szintetikus mélységi szűrőanyagból készült termékeink kitűnő szűrési tulajdonságokkal rendelkeznek. Szűrőanyagként többrétegű, olvadékfújt polipropilén kerül felhasználásra, az anyag integrált előszűrő réteggel is rendelkezik. Kínálatunkban elérhető a legmodernebb Nanowave® szűrőanyag is.

A termék jellemzői:

  • Magas portartó képesség, alacsony nyomásesés, lapos nyomásesés görbe
  • Szabályozott fúvódású, varrott szűrőtáskák
  • Egyenként rögzített táskák, horganyzott acél vagy műanyag keretszerkezettel
finom szűrő
Üvegszálas táskás szűrők finom porra

Az üvegszálas táskás szűrők kitűnő szűrési teljesítményekkel rendelkeznek, egyszerű használat mellett. Ennek köszönhetően hosszú évek óta közkedveltek és elismertek a piacon. Szűrőanyagként mikro-üvegszálas szövet kerül felhasználásra.

A termék jellemzői:

  • Mikró-üvegszálas szűrőanyag
  • Magas portartó képesség, alacsony nyomásesés
  • Szabályozott fúvódású, varrott szűrőtáskák.
  • Egyenként rögzített táskák, horganyzott acél vagy műanyag keretszerkezettel

finom szűrő
Mini-Pleat szűrőcellák

A Mini-Pleat szűrőcellák elsősorban ott kerülnek felhasználásra, ahol magas szűrőfelületre van szükség, szerény méretű helykínálat mellett. Szűrőanyagként nedvességálló mikró-üvegszálas szűrőpapír kerül felhasználásra.

A Mini-Pleat technológiának köszönhetően kiterjedt szűrőfelület érhető el. A speciális hajtogatási technológiának, valamint az olvasztott távtartóknak köszönhetően a szűrőanyag magas stabilitással rendelkezik. A Mini-Pleat szűrőcellák ezért nagyon stabilok, mindkét irányból áramoltathatók és ellenállnak a magas páratartalomnak.

Kínálatunkban változatos beépítési mérettel és mélységgel rendelkező termékeket talál, melyek szabadon beszerelhetők minden irányban. A terméktípust standard és emelt szűrőfelületű kivitelben kínáljuk. A termék alap kivitelben műanyag kerettel elérhető, de rendelhető papír, poliészter, MDF, vagy fém kerettel is.

finom szűrő
Kompaktszűrők

A kompaktszűrők közel minden általános kialakítású klímatechnikai berendezésben használhatók. Nehezített kondíciók között különösen jó teljesítményt nyújtanak, legyen szó akár magas áramlási sebességről, az áramlási irány váltakozásáról, vagy magas páratartalomról. A kompaktszűrők stabilok, mindkét oldalról áramoltathatók. Ellentétben a táskás szűrőkkel, minden irányban, szabadon beépíthetők.

A 2V, 3V, 4V-kompaktszűrők az optimalizált áramlási tulajdonságaiknak köszönhetően alacsonyabb nyomásesés mellett, optimális felület kihasználást, magasabb portároló képességet és gazdaságosságot biztosítanak. Szűrőanyagként nedvességálló mikró-üvegszálas papír kerül felhasználásra. A Mini-Pleat technológiának köszönhetően nagy szűrőfelületek érhetők el. Az olvasztott távtartóknak köszönhetően a szűrőanyag magas stabilitással rendelkezik.

Termékpalettánkon a több kivitelben és finomságban kínáljuk e terméket!

Back to Top
Close
Close
Inquiry