Your filter specialist for customized solutions

RapidSlider a FabricAir-től

RapidSlider a FabricAir-től

A FabricAir, amely a textil légelosztó rendszerek terén hosszú évek óta partnervállalatunk, nemrégiben új funkciót mutatott be, amellyel a textil légcsatorna rendszerek telepítése során idő és költség is megtakarítható. A RapidSlider egy saját fejlesztésű rendszer, amely kéderből, sínből és speciális vezetőelemből áll, amely lehetővé teszi a textil légcsatorna elem gyors és egyszerű csatlakoztatását a kerethez. A merevítőt zipzárhoz hasonló elven működő módon, műanyag gyöngyök segítségével kell a sínbe betolni. Ez a becsúsztatható mechanizmus a különleges fejlesztésű FabricAir vezetőelemmel együtt sokféle textil légcsatorna esetében gyorsabb és hatékonyabb összeszerelést tesz lehetővé.

RapidSlider a FabricAir-től

A textilcsatornák gyorsabban összeszerelhetők

A RapidSlider kéder telepítése hihetetlenül egyszerű. A saját fejlesztésű vezetőelem segítségével a szerelő a csatornát fennakadásmentesen és gyorsan betolhatja a T sínekből vagy H sínekből álló felfüggesztőrendszerekbe. A RapidSlider a 03-as, 06-os, 07-es, 08-as, 11A és 13-as típusú felfüggesztőrendszerekkel kompatibilis. A legtöbb esetben a merevítő könnyű és rugalmas kialakítása lehetővé teszi, hogy az a felszerelés során szabadon lógjon a felfüggesztésben, ezért kevesebb kiegészítő felszerelést és munkát igényel. A kisebb átmérőjű légcsatornák esetében a RapidSlider telepítéséhez akár egyetlen szakember is elegendő. Ilyen esetben nincs szükség segítségre az összeszerelésnél, ami csökkenti a munkadíjat, ugyanakkor növeli a hatékonyságot.

RapidSlider a FabricAir-től

Sima, esztétikus megjelenés

Az új RapidSlider rendszer további előnye az elegáns dizájn, ami tovább javítja a helyiségben a textil légcsatorna megjelenését. A merevítő gondoskodik arról, hogy a csatorna szorosan a sínen maradjon, ebből adódóan sima és megszakításmentes felület látható egyéb felfüggesztőelemek, például kötél, bilincsek és konzolok használata nélkül. A RapidSlider ezüstszínű elemei tökéletesen illenek a felfüggesztősínekhez, így egységes látványt biztosítanak. További előnyt jelent az egyenletes súlyeloszlás a textil légcsatorna teljes hosszában, ami megelőzi a megjelenést elcsúfító redők kialakulását.

RapidSlider a FabricAir-től

Egyszerű, de hatékony újítás

A RapidSlider egy egyszerű innováció, amely elősegíti a textil légcsatornák jó megjelenését, ugyanakkor a felszerelése során idő és pénz is megtakarítható. Az összeszereléshez szükséges ráfordítás csökkenése miatt a RapidSlider a legjobb választás T sínekből és H sínekből álló felfüggesztőrendszerekhez.
A FabricAir® textil légcsatornarendszerek magyarországi viszonteladójaként és értékesítőjeként az IMEX Filtertechnika csapata szívesen ad Önnek tanácsot az alkalmazási módokkal és kivitelekkel kapcsolatban.

Videó


Back to Top
Close
Close
Inquiry