Your filter specialist for customized solutions

Üzemanyagszűrők

Üzemanyagszűrők
Tartalék üzemanyagszűrők

(betétek, csavarpatronok, vezetékbe építhető szűrők)
A motorgyártók a hatékonyság valamint a környezetvédelmi előírások szempontjait előtérbe állítva rengeteg különféle felépítésű és elhelyezésű üzemanyagszűrővel dolgoznak. Az üzemanyagszűrő konstrukciók végeláthatatlanok, szívó- és nyomóágiak, az elő- és finomszűrők szerepét betöltő, víz- és szilárd szennyezőanyagleválasztó képességekkel, ülepítővel rendelkező szűrők, cellulóz vagy szintetikus kivitelben, akár szenzoros érzékelőkkel, feltekerhető (spin-on) vagy betétes formában. Kínálatunkban igyekszünk minden használatos géptípushoz vagy alkalmazáshoz a megfelelő tartalék szűrőbetétet pontos beazonosítással és gyors határidővel ügyfeleink rendelkezésére bocsájtani, Donaldson, MANN+Hummel és HIFI gyártmányban.

Üzemanyagszűrők
Komplett üzemanyagszűrők, üzemanyagszűrő komponensek

Cégünk nem csak tartalék szűrőbetéteket, hanem komplett üzemanyagszűrőket, elő- és finomszűrőket is kínál eladásra. Kollégáink a kívánt alkalmazásnak megfelelően tudnak SEPAR, Donaldson, MANN+Hummel vagy HIFI komplett előszűrőket (akár fűthető kivitelben is), vízleválasztókat, finomszűrőket, csatlakozóelemeket, ülepítőpoharakat, szenzorokat, tömítéseket megajánlani, nem csak közvetlenül, gépen történő alkalmazásokhoz, hanem üzemanyagkutak, tartályok vagy éppen mellékáramkörű szűrésnél.

Üzemanyagszűrők
Tartályszűrés (Bulk filtration)

Nagy tömegű üzemanyagok szűrése csak egyedileg méretezett, nagy áteresztőképességű, hatékonyságú és szennyezőanyag felvevő képességű szűrőkkel lehetséges, legyen szó tartályokról, tartálykocsikról, bunkerekről. Az ilyen nagy tömegű folyadékok esetén a kondenzvíz képződése és a folyadékok mozgása során állandóan mozgásban lévő levegő szűrése kiemelten fontos, de az időjárásból és a külső hőmérsékletből adódó változásokat is folyamatosan le kell követnünk az alkalmazott szűrési technológiával. A tárolótartályok állandó tisztántartása is kardinális feladat. A Donaldson „bulk filtration” programja a legtöbb ilyen kihívásra megoldást kínál.

Back to Top
Close
Close
Inquiry