Your filter specialist for customized solutions

Légszűrők

Légszűrők

Levegőszűrő betétek

A legtöbb fellelhető on- és off-road (országúti és terep) alkalmazáshoz készült, hatékony leválasztású és nagy szennyezőanyag felvevő-képességű légszűrő betétek csaknem teljes palettájával állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyenek azok hagyományos felépítésű vagy éppen Radial Seal, PowerCore vagy PicoFlex rendszerűek, cellulóz, fém vagy speciális szintetikus anyagúak. Az ipari szűréstechnikából átvett legújabb generációjú UltraWeb-szűrőanyagok leválasztási foka egyedi a levegőszűrőbetétek piacán. Cégünk hangsúlyozottan Donaldson és MANN+Hummel légszűrőbetétekkel foglalkozik, de a világ csaknem minden létező gyártója szűrőházába magas minőségű szűrőbetétet kínál.

Légszűrők

Kabinszűrők

A poros körülmények között dolgozó munkagépek kezelőinek védelme, de a légkondicionálás elterjedésével az országúti alkalmazásoknál is csaknem minden jármű alapfelszereltségévé vált a megfelelően méretezett utastér-, másnéven kabinszűrő. Az egyszerű papír vagy műanyag szűrőmédia után ma már egyre nagyobb teret kapnak a szagok ill. különféle vegyi anyagok távoltartására kifejlesztett aktívszenes utastérszűrők, sőt egyes gyártók az ipari légtechnikából vett technológiákkal ma már vírusok izolálása felé is tesznek lépéseket. Cégünk a legtöbb jármű és munkagép számára képes a megfelelő tartalék kabinszűrőt megajánlani.

Légszűrők

Levegőszűrő komponensek

(szűrőházak, tartóbilincsek, eltömődésjelzők, egyutas légszűrők, gumicsatlakozók, olajtükrös légszűrők)
Nem csak tartalék légszűrőbetéteket kínálunk eladásra, hanem szükség esetén komplett légszűrőházakat, tartóbilincseket, eltömődésjelzőket és különféle gumi vagy fém csatlakozó elemeket. Ezekből modulárisan kialakíthatók új kialakítású gépek beszívott levegőjének szűrőrendszere vagy általuk nem kielégítő szűrés esetén a meglévő szűrő hatékonyabbra cserélése válik lehetővé. Tapasztalataink alapján mindig a legoptimálisabb légszűrőrendszert igyekszünk ügyfeleink részére megajánlani, függően az alkalmazástól, a gép adottságaitól és az elvárt szűréstechnikai teljesítménytől.

Légszűrők

Levegő előszűrők

A levegő előszűrők a szűrőbetétek mellett a légszűrőrendszer legfontosabb elemei. A levegő előszűrők a legkülönfélébb műszaki megoldásokat alkalmazzák a durvább szennyezőanyagok leválasztására, feladatuk, hogy a szűrőbetétet tehermentesítsék a nagy koncentrációjú terheléstől és minél nagyobb százalékban megakadályozzák annak gyors eltömődését. Hatásfokuk egészen 90%-os is lehet, léteznek olajtükrös és centrifugális elven működő változatok, vannak automatikus ürítésű és rendszeres karbantartást, tisztítást igénylő változatok. Egy-egy jól megválasztott előszűrő nagyban hozzájárul a levegőszűrő betét élettartamának növeléséhez és ezáltal a szűrőbetét-költségek drasztikus csökkentéséhez.

Brosúra letöltése TopSpin

Brosúra letöltése TopSpinHD

Back to Top
Close
Close
Inquiry